koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Caterpillar Pops

Tijdens de zomermaanden wanneer de stofwisseling van de Koi op haar hoogst is, hebben ze een eiwitrijk menu nodig om snel te kunnen groeien en ontwikkelen. Variatie is hierbij van belang. Naast de dagelijkse voeding adviseren wij Caterpilar pops.

Dit zijn zijderupsen (in pop stadium). Zijderupsen bevatten veel eiwitten waardoor de groei van de Nishikigoi versneld kan worden. Zijderupsen zijn zwaar verteerbaar en kunnen het best bij een watertemperatuur vanaf 15 graden of hoger gevoerd worden.

Zijderupsen zijn een bijzonder goed voedsel om de Nishikigoi snel te laten groeien, men dient ze echter niet dagelijks te voeren maar b.v een keer of drie per week en met mate. Als u het beste voor uw Nishikigoi wilt, mag dit voer bij u niet ontbreken.

Caterpillar Pops


Ingrediënten: Een rijkelijk aan eiwitten en mineralen gedroogde en gefilterde zijderupsen mix, in pop stadium. Bevordert groei en helpt vergroeiing van Nishikigoi voorkomen.

Let op:


House of Kata adviseert Caterpillar Pops maximaal drie maal per week beperkt en bij een watertemperatuur vanaf 15 graden te voeren.

House of Kata garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 36 maanden na productiedatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: