koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Freshly Starter

Een compleet voer speciaal voor extra groei en kleurontwikkeling van de Nishikigoi. Met name geschikt om de weerstand te verhogen na een periode van quarantaine door ziekte of transport.

House of Kata maakt voor dit voer gebruik van de ideale kleine 3 mm. pellets. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat het voeren van kleine pellets bijdragen aan een betere spijsvertering van zowel grote als kleine vissen. Naast de ideale kleine pellets heeft het voer de unieke eigenschap de fecalien in te kapselen waardoor deze een aanzienlijk mindere belasting geven op het filtersysteem. Het bevat alle kwaliteitsingredienten die nodig zijn om de weerstand te verhogen en de vis te versterken. De pellets hebben een lang drijvend vermogen, wat zorgt voor een overzichtelijk voedingsritueel en verkleint de kans op overmatig voeren en de nadelige gevolgen daarvan.

De toevoeging van calcium montmorriloniet klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam en verbetert de spijsvertering van de vis. Dat heeft weer als voordeel dat de hoeveelheid uitwerpselen, die zwaar drukt op de capaciteit van uw filter, flink afneemt. De waterkwaliteit en de leefomgeving van de vissen zal verbeteren. Binnen twee of drie weken zult u een verbetering in uw water evenals de huidkwaliteit van uw Nishikigoi zien. De kleuren zullen levendiger zijn, en het witte helderder. Uw vissen zullen verhoogde eetlust en kracht tonen. Het is een belangrijk mineraal dat er voor zorgt dat de Koi zich thuis voelt als in zijn eigen Japanse mudpond. Het versnelt de groei en verbeterd de gezondheid van de Koi.

De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatieve voeding, die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en daarmee gezondere Nishikigoi. Als u het beste voor uw Nishikigoi wilt, mag dit voer ook bij u niet ontbreken.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.

Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur. Wanneer uw vissen in winterperiode door de lage watertemperatuur onderin de vijver blijven voer dan na gelang de behoefte van uw Nishikigoi. Stap dan wel over op Balance Sinking van House of Kata.

Ingredienten:


Eiwit 49%
Koolhydraten 21%
As 13%
Ruwe vetten 11%
Carotenoiden
Spirulina
Paprika
Krill
Witvismeel
Klei mineralen
Vitamine A 10.000 I.E/g
Vitamine B3 1500 I.E/g
Vitamine E 150 I.E/g
Vitamine C 140 ppm.

Vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden tot 12 maanden na productiedatum. House of Kata garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 36 maanden na productiedatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: