koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Baby Food

Baby Food bevat alle kwaliteitsingrediŽnten die nodig zijn om het welzijn van alle jonge en opgroeiende Nishikigoi te garanderen. De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een hoge kwalitatieve voeding.

Compleet startervoer voor uw Koi, geef uw jonge kroost het eerste jaar een goede start met Baby Food van House of Kata. In deze fase van het leven wordt het lichaam gevormd, de ruggengraat en kieuwen ontwikkelen zich afhankelijk van de toegediende voedingstoffen. Voor een goede groei en ontwikkeling van een jonge Nishikigoi bevat het voer een hoog eiwitpercentage. Het evenwichtige gehalte aan natuurlijke mineralen, sporenelementen en toegevoegde vitaminen versterkt de afweerkrachten en de vitaliteit van de Nishikigoi.

House of Kata maakt gebruik van de ideale kleine 1.3 mm pellets. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat het voeren van kleine pellets bijdragen aan een betere spijsvertering van kleine vissen.

Voor een optimale groei en onderhoud heeft een Nishikigoi per dag 1 a 3 procent, zeer jonge Koi wel 7 procent maar bijv. Jumbo Koi slechts een half procent lichaamsgewicht aan voer nodig. Vanaf 20 graden werkt de spijsvertering van de Koi maximaal.

Omdat kleine Nishikigoi kortere darmen hebben, presteert de spijsvertering bij dezelfde wateromstandigheden minder dan die van grotere vissen, terwijl ze juist meer voedsel moet verwerken. Wij adviseren om vaker te voeren in kleinere hoeveelheden dan bij volwassen Nishikigoi. Bovendien leidt overmatig voeren tot watervervuiling omdat het voer niet voldoende verteerd kan worden door de darmen van de vis. Voer de Koi echter niet meer dan ze in circa 5 minuten opeten

De toevoeging van calcium montmorilloniet klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam en verbetert de spijsvertering van de vis. Dat heeft weer als voordeel dat de hoeveelheid uitwerpselen, die zwaar drukt op de capaciteit van uw filter, flink afneemt. De waterkwaliteit en de leefomgeving van de vissen zal verbeteren. De kleuren zullen levendiger zijn, en het witte helderder. Uw vissen zullen verhoogde eetlust en kracht tonen. Het is een belangrijk mineraal dat er voor zorgt dat de Koi zich thuis voelt als in zijn eigen Japanse mudpond. Het versnelt de groei en verbeterd de gezondheid van de Koi.

Ons voer kent een Probiotische werking. De immunostimulantia die in onze voeders zijn verwerkt dragen bij aan de verbetering van het immuunsysteem van de Nishikigoi. Uit onderzoek blijkt dat Ŗ-glucanen, in tegenstelling tot antibiotica, een relatief Ďschooní wapen is in de strijd tegen infecties. Ŗ-glucanen zijn bij vissen het meest effectief in het maagdarmkanaal en dat komt goed uit.

De aanwezige Nucleotiden (de bouwstenen van DNA, red.), versterken de cellen van de darmwand. Het aan het voer toevoegen van nucleotiden heeft een gezondheidsbevorderend effect.

Waar we daarnaast heel erg in geloven is de combinatie van deze immunostimulantia met vitamine C. Waar Ŗ-glucanen de macrofagen stimuleren, houdt vitamine C ze in een goede conditie. Naast het afweersysteem kan ook de conditie en herstel van de huid ermee verbeterd worden.

De meeste voedingsmiddelen zijn complexe producten en bestaan uit een mengeling van verschillende componenten. Zo zijn de macronutriŽnten een bron van energie en bouwstoffen, noodzakelijk voor de groei en het onderhoud van het lichaam van de Nishikigoi.

De macronutrienten van visvoer bestaan uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Eiwitten van soya, mais en tarwe. Witvismeel en Krill voor de balans en goede smakelijkheid. Vet een combinatie van visolie voor de omega-3 vetzuren en plantaardige olien van soya en raapzaad. Koolhydraten: De zetmelen van tarwe en mais worden door het extrusieproces ontsloten (gegelatiniseerd) en zijn daardoor uitstekend verteerbaar.

De micronutriŽnten zijn deze voedingsstoffen die het lichaam slechts in kleine hoeveelheden nodig heeft zoals vitamines, mineralen en spoorelementen. De micronutriŽnten zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de lichaamsprocessen. Om gezond te blijven heeft de Nishikigoi al deze verschillende voedingsstoffen nodig.

De pellets zinken, waardoor de jonge koi niet naar de oppervlakte hoeft te komen om te eten. Het is een veel natuurlijker manier van voeren en daarmee ondervindt de babykoi minder stress. Als u in het beste voor uw Baby Koi wilt, mag dit voer ook bij u niet ontbreken.

Voeren: vanaf 8 graden watertemperatuur

IngrediŽnten:

Eiwit 55%
Ruwe vetten 15%
As 11%
Koolhydraten 10%
CarotenoÔden
Spirulina
Paprika
Krill
Witvismeel
Klei mineralen
Vitamine A 21.000 I.E/g
Vitamine B3 1500 I.E/g
Vitamine E 200 I.E/g
Vitamine C 140 ppm.

Vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden tot 12 maanden na productiedatum. House of Kata garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 36 maanden na productiedatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: