koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Tripple Shrimpmix

Ishikigoi zijn verzot op garnalen. De mix bestaat uit Krill, Russische en Aziatische garnalen.Het beste van drie werelddelen hebben wij alvast voor u bijelkaar gebracht in één verpakking. De mix bevat veel eiwitten, welke o.a. zorgen voor de groei het herstel van beschadigt weefsel en de productie van eitjes en zaad. Eiwitten zijn erg belangrijk voor een Nishikigoi, een tekort aan eiwitten zal de groei verstoren en kan op langer termijn vergroeiing van de ruggengraat veroorzaken.

De pootjes en de schaal van de garnalen bevatten veel mineralen welke o.a. zorgen voor de opbouw van het geraamte, zenuwstelsel en het in stand houden van de gas wisseling in het bloed van de vis. Bovenal bevat de schaal rode pigment wat de kleur van de Nishikigoi versterkt. Wij adviseren Tripple Shrimp mix op het menu te zetten. Is licht verteerbaar.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.

Voeren vanaf 6 graden watertemperatuur.

Als u het beste voor uw Nishikigoi wilt, mag dit voer bij u niet ontbreken. House of Kata garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 36 maanden na productiedatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: