koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Alternative Pasta

In de zomerperiode wanneer de watertemperatuur boven de 20 graden komt voeren wij onze Koi maximaal en kunnen we ze eigenlijk alles voorzetten wat ze lusten, en dat is veel.

Variatie in het menu van uw nishikigoi van groot belang. Elk voertype heeft naast de dagelijks benodigde voeding een extra kwaliteit die het leven van uw nishikigoi zal verbeteren en verlengen.

Alternative Pasta is een ideale aanvulling op het dagelijkse menu van uw nishikigoi en biedt de nodige afwisseling. Het voer is rijk aan voedingsstoffen en wordt samengesteld uit kwalitatieve ingrediënten als hoogwaardige tarwekiemen welke een uitstekende bron van natuurlijke eiwitten vormen en heeft door de toevoeging van [b]Lactoferrine[b] probiotische eigenschappen.

Daarnaast bevat het een premix van vitamines en is het verrijkt met gestabiliseerde vitamine C. De natuurlijke, gezondheid verbeterende, toevoegingen dragen bij aan de verbetering van kleur, huidkwaliteit en groei.

Vers aangemaakt voer bied nog meer voordelen, door de zachte structuur is het voor uw nishikigoi makkelijk te consumeren en wordt het optimaal verteerd. Mede daardoor is het voer dan ook voordelig in gebruik.

Ondanks de hoge verteerbaarheid, adviseren wij u niet meer te voeren dan uw vissen in 5 minuten op kunnen. Het is beter de vissen een aantal malen wat minder voer te geven, dan 1 maal een grote hoeveelheid. Vissen hebben tenslotte geen maag en kunnen dus niet veel voer tegelijk verteren. Onverteerd voer komt uiteindelijk in uw vijverwater terecht en leidt alleen maar tot vervuiling van het water en extra belasting van uw filter installatie.

Bereiding


De Pastapoeder maakt u met water aan; 25 ml op 50 gram. Mix het geheel tot een homogene massa. Draai er vervolgens kleine balletjes van en werp deze in de vijver. Het voer zal langzaam naar de bodem zinken, voor nishikigoi een natuurlijke wijze van zoeken naar voedsel. Het zal in het dagelijkse voedingsritueel een gezonde afleiding bieden voor de van nature speelse en nieuwsgierige nishikigoi.

• Vers aangemaakt voer kunt u langer bewaren door de gemaakte balletjes in porties in te vriezen. Eenmaal ontdooid dient u het voer wel dezelfde dag op te maken. Let op, vries het geen 2e keer in!
• Verwijder voer dat niet opgegeten wordt uit het vijverwater, het zal uw vijver vervuilen en filterinstallatie onnodig belasten.
• Ook goed te gebruiken om uw nishikigoi te leren uit de hand te eten.

Bewaren


Na gebruik druk de lucht uit de verpakking en sluit de zak.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.

Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur. Wanneer uw vissen in winterperiode door de lage watertemperatuur onderin de vijver blijven voer dan na gelang de behoefte van uw Nishikigoi. Stap dan wel over op Essential Balance Sinking van House of Kata.

Ingrediënten:


Eiwit 29%, As 12%, Ruwe vetten 11 %, Tarwe kiemmeel, Witvismeel, Krill, Visolie, Honing, Spirulina, Carotenoïden, Vitamine A, Vitamine B3, Vitamine E, Vitamine C

Vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden tot 12 maanden na productiedatum. House of Kata garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 36 maanden na productiedatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: