koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Natuurlijke Voeding

Als eerste leverancier zijn we er in geslaagd natuurproducten als propolis, knoflook en zeoliet, toe te voegen aan Nishikigoi voer. House of Kata heeft een kwalitatief hoogwaardige receptuur Nishikigoivoer verder ontwikkeld. Hetgeen heeft geresulteerd in een aantal Nishikigoi voeders, afgestemd op elk gebruiksmoment en de verschillende seizoensinvloeden. Het voer kan zich meten met de bekende wereldmerken.

Veel visvoeders bevatten weinig vitamines en mineralen en zijn voornamelijk “maagvullend”. House of Kata Koi Products is er in geslaagd een complete voerlijn te introduceren die aan al uw wensen en die van de Koi, tegemoet komt. Doordat het House of Kata voer alles bevat dat uw Nishikigoi als dagelijkse voeding nodig heeft, is het voordelig in verbruik.

Voor elk moment heeft House of Kata een aantal voeders met toegevoegde waarde voor specifieke wensen of problemen. Het voedsel bestaat uit verschillende hoogwaardige grondstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Al deze stoffen moet de vis binnenkrijgen voor een gezond leven. Het is dan ook noodzakelijk dat u een uitgebalanceerd voer voor uw vissen koopt.

Hoogste kwaliteit proces

Alle producten met de naam Kata Koi Foods en de medicijnen van Kata Koi Care worden zorgvuldig geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Deze productiemethode staat garant voor een zeer hoge productkwaliteit. Hiermee garanderen wij u het beste product voor uw Nishikigoi, met als doel een optimaal leefmilieu.

Samen met consumenten en vakhandel hebben we uitvoerig, ook in de praktijk, getest en gehoor kunnen geven aan de wens van de Nishikigoi hobbyist om kwaliteitsproducten met meerwaarde. Hebt u naar aanleiding van het lezen van de informatie op deze internetsite vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: