koi verkoop

koifood

vijveraccessoires

waterbehandeling

Gegarandeerd Vers

House of Kata Koi Foods met natuurlijke additieven, worden in kleine batches geproduceerd, waardoor we een vers product kunnen leveren. Versheid van voer is van belang omdat alle voedingswaarden dan optimaal aanwezig zijn en uw Nishikigoi dit verdient.

Voor maximale versheid wordt al het voer verpakt in 100% UV-licht werend kunststof en zijn de zakken keer op keer hersluitbaar. Al onze producten zijn voorzien van een uiterste houdbaarheids datum om kwaliteit te garanderen. Van voer dat over de datum is neemt de kracht, van belangrijke ingrediƫnten als bijvoorbeeld, vitamines af. Wij adviseren dan ook voer na het verlopen van de houdbaarheidsdatum niet meer te gebruiken en weg te gooien, want uw Nishikigoi kan er zelfs ziek van worden.

Hoogste kwaliteit proces

Alle producten met de naam Kata Koi Foods en de medicijnen van Kata Koi Care worden zorgvuldig geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Deze productiemethode staat garant voor een zeer hoge productkwaliteit. Hiermee garanderen wij u het beste product voor uw Nishikigoi, met als doel een optimaal leefmilieu.

House Of Kata Koi Products garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum.

Jack Koi

Laurent Rampartstraat 23
4661 KG Halsteren
Telefoon
:
0164 686333
Fax
:
0164 686333
Mobiel
:
06 54218062
E-mail
:
Website
: